Nieuw%20logo%20HHB

NIEUWS

IMG_1803.jpeg

Loes met pensioen

“Het is goed zo."

Lieve mensen,
na 51 jaar, waarvan 48 jaar als ondernemer, neem ik 18 november 2020 afscheid van het kappersvak!
Met heel veel plezier en enthousiasme heb ik mijn vak mogen uitoefenen. Weliswaar met hoogte- en dieptepunten, ups en downs.

Het dieptepunt was het plotselinge overlijden van mijn partner en maatje Theo Hoksbergen, in november 2003. Maar mede door mijn geweldige team, mijn gezin, familie, vrienden en door jullie, onze klanten, zijn we gegroeid tot wat wij nu zijn!

Dankbaar ben ik voor de trouw van mijn klanten waarmee ik in de loop der jaren een band heb opgebouwd. Naast het vaktechnische is het sociale aspect voor mij altijd heel belangrijk geweest. Want voor een goed advies is het ook belangrijk wat meer van de persoon te weten, onder andere:

moet hij of zij representatief zijn voor zijn of haar werk; heeft hij of zij veel of weinig tijd om het haar in model te brengen; is deze persoon sportief of juist niet, etcetera.
Vanuit een goed advies ontstaat vertrouwen en dat versterkt het sociale contact. Dat maakte mijn werk boeiend, gaf er een extra dimensie aan!

Mede daardoor en door een goede gezondheid heb ik een mooie werkzame periode gehad!
Hierbij wens ik jullieg oede gezondheid, veel liefde en geluk en dank je wel, dat jullie mijn klanten zijn geweest en dat ik jullie heb mogen leren kennen!

Het ga jullie goed en hopelijk zien we elkaar!
Lieve groet,
Loes Hoksbergen

I.v.m. de Corona regels van het RIVM is een afscheidsreceptie helaas niet mogelijk !! Je kan eventueel een reactie sturen naar:
loesmetpensioen@gmail.com

HAARMODELIJN ‘FOREVER’, NAJAAR-WINTER 2020/2021


Stijliconen als inspiratie
Twiggy, Farah Fawcett en James Dean… Je leest hun namen en ziet ze direct voor je, met hun karakteristieke kapsels. Dit najaar nemen we de kenmerken van deze iconische looks en laten daar onze innovatieve knip-, snij-, kleur- en stylingtechnieken op los. Het resultaat: een supermooi kapsel dat perfect bij je past en dat een aantal weken als vanzelf in model lijkt te vallen. Gewoon losjes droogföhnen, een lichte finish en klaar ben je.

Zachte kleuringen
Dat natuurlijke effect onderstrepen we graag met een mooie zachte kleuring. Wij maken gebruik van een gloednieuwe techniek waar we echt ultrafijne highlights kunnen maken. Het resultaat: een geweldige natuurlijke blend, zeker als je kiest voor trendkleuren als zand en caramel. Kleuren slecht voor je haar? Welnee, dat is al lang niet meer zo. Zelfs voor een permanente kleuring hebben we tegenwoordig heel goede amoniavrije alternatieven die lief zijn voor je haar.

Een karakteristieke coupe gemaakt met de beste technieken die we in huis hebben en die je in no time gestyled hebt, met een kleuring die uitblinkt in subtiliteit: met FOREVER hebben we een bron van inspiratie in huis waarmee we jou samen een nieuwe look kunnen geven waar je gegarandeerd blij van wordt. We zien je graag binnenkort in onze salon!

Zuurstoftherapie

Sinds kort werk ik in de beautysalon met

een erg mooi apparaat voor huidverbetering: de CarboXyneo. Ik noem het ook graag zuurstofbehandeling of, nog mooier; zuurstoftherapie. Ik ben ontzettend blij met deze nieuwe behandelmethode in de beautysalon.
CarboXyneo is een nieuwe huidbehandeling waarbij gelijktijdig 3 effecten worden toegepast. Deze unieke 3 in 1 huidbehandeling verbetert de huidtextuur en geeft de huid een stralend en verzorgd uiterlijk.
1. Exfoliatie van de bovenste huidlaag.
2. Goed opnemen van actieve werkstoffen.
3. Verhoging van de natuurlijke zuurstoftoevoer in de huid van binnenuit.
De behandeling kost €79,95 en  ter introductie ontvangt u een korting van 10% op de eerste behandeling.

AFSPRAAK MAKEN
44319721_1125619034260671_2239402802902204416_n

Elumenkleuring

Is jouw haar al ‘Fall-ready’?

Zin in een mooie (herfst) kleur in je haar? Onze laatste post gezien? We hebben in oktober en november een leuke aanbieding met de nieuwe Elumenkleuring van Goldwell Benelux van 10%. Ze zijn mooi!!

AFSPRAAK MAKEN

Promovideo

Onze Promovideo, gemaakt door Goldenzoom staat nu online!

DSCN0616

Botsvrij in de nieuwe salon

Het was even wennen maar

inmiddels kunnen we zonder te botsen, heerlijk werken in onze nieuwe salon! We genieten van alle gemakken zoals onze nieuwe wasgelegenheid met prachtige stoelen waar je erg pretig in zit en kan genieten van bijvoorbeeld een heerlijke hoofdmassage. Heb jij al een afspraak gemaakt?  

AFSPRAAK MAKEN

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Subscribe

* indicates required

NEEM CONTACT MET ONS OP

We horen graag van je!

Hoksbergen Hair & Beauty

Bevrijdingsstraat 20
6703 AA Wageningen
0317 414303Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag 8:30 tot 18:00 uur
Zaterdag 8:30 tot 16:00 uur
Maandag gesloten