Nieuw%20logo%20HHB

KLEUREN

KLEURADVIES

In onze salon maken we kapsels en kleuren op maat, kleuren die passen bij jouw haar en bij je huidtint maar ook volgens de nieuwste trends. Een goede kleur geeft glans en beweging aan je haar en geeft net dat extra 'tintje' in je coupe.Kleurwisselingen hoeven overigens niet schadelijk te zijn voor het haar. Wij helpen je graag bij de keuze voor de juiste kleur en gebruiken de producten die er voor zorgen dat jouw haar gezond blijft.

HIGHLIGHTS

Bij Coupe Folie Soleil wordt de kleuring met folies in het haar gezet. Hierdoor ontstaat een natuurlijk kapsel. Rekening houdend met de haarvalling en het gewenste effect.Balayage komt van het Franse woord Balai, wat bezem betekent. Met een speciaal blondeerpoeder vegen we zachte strepen door het haar, hierdoor ontstaat een heel mooi natuurlijk sun-kissed effect. Deze kleurtechniek is ook geschikt voor meerdere tinten, zo kunnen licht en donker je haar laten stralen.Folieage is een folie soleil techniek waarbij fijne folies en balayage technieken gecombineerd worden.

TRENDS

Toe aan een nieuwe start, een nieuwe coupe? Doe eens iets anders! Naast dat wij op de hoogte zijn van alle nieuwe trends liggen er in onze salon diverse leuke magazines voor ideeƫn en inspiratie!

Rixt1

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Subscribe

* indicates required

NEEM CONTACT MET ONS OP

We horen graag van je!

Hoksbergen Hair & Beauty

Bevrijdingsstraat 20
6703 AA Wageningen
0317 414303Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag 8:30 tot 18:00 uur
Zaterdag 8:30 tot 16:00 uur
Maandag gesloten